AKADÉMIA, PubLIKÁCIÓk

A PhD kutatásom témája a fenntarthatósági kommunikáció és a bolygóegészség retorikája, ezen belül is a környezetvédelem és az erőszakmentes kommunikáció kapcsolatára összpontosítok. Ez azt takarja, hogy olyan kommunikációs módszereket próbálok feltárni és elemezni, amelyek hosszantartó környezetbarát viselkedésváltozásra inspirálják az embereket.

KUTATÁS

Több hazai és nemzetközi kutatócsoportnak vagyok tagja, az eddigi tanulmányaimnak köszönhetően javarészt magyar és svéd központokkal. Foglalkozunk például az érzelmek használatával a klímaváltozásról való kommunikációban, a klímaaktivizmus inspirációs jellemzőivel, és a felsőoktatási fenntarthatósággal foglalkozó kutatóintézetek kommunikációjával. A fősodor mellett szívesen foglalkozok fenntartható márkák kommunikációjának kutatásával például az élelmiszer- és divatipar területén, valamint a társadalmi fenntarthatósággal és a társadalmi felelősségvállalással is. Természetesen a cél az, hogy a kutatási eredményeket a való életben is hasznosítani tudja az emberiség, így egy workshop vagy egy előadás formájában az ilyen jellegű kutatási eredményeket a gyakorlatban is tudjuk alkalmazni.

ÍRJ NEKEM

ELőADÁS

A bolygó egészségén belül számos apró történet létezik, és mindegyiknek megvan a maga varázsa. Amennyiben egy különleges részletre vagy kíváncsi, egyénre és eseményre szabva tudok workshopot vagy előadást tartani személyesen neked, valamint csapatod vagy közönséged számára. Keress bátran akkor is, ha a márkádnak van szüksége útmutatásra abban, hogy hogyan kommunikálja környezetvédelmi törekvéseit.
Fenntarthatóság, bolygóegészség, utazás témákban, és ezen témák ötvözetében mindig örömmel segítek.

WORKSHOP

ÍRJ NEKEM

VállALKOZÁS

Amennyiben úgy gondolod, hogy Neked vagy a vállalkozásodnak hasznos lenne az útmutatás fenntarthatósági kommunikáció, fenntartható utazás vagy ezek kombinációjának kapcsolatában és szívesen dolgoznál velem, írj bátran! Nagy örömmel segítek kialakítani egy olyan szemléletet, mely hozzájárul a bolygó egészségének védelméhez és megismeréséhez. Elsősorban magánszemélyekkel és kisvállalkozásokkal dolgozom szívesen, de határt csak a csillagos ég és az etikus vállalati magatartás szabhat.

ÍRJ NEKEM

TANÁCSADÁS

MÁRKAEGYÜTTMŰKÖDÉS

Velük volt már együttműködésem

Ha úgy gondolod, hogy a márkád értékrendje megegyezik az enyémmel és szívesen vennél részt egy közös együttműködésben, keress bátran. Nagyon szívesen dolgozom olyan márkákkal, amelyek a bolygó, az állatok és az emberek fizikai és mentális egészségére fókuszálnak, valamint hozzájárulnak a Föld fenntartható felfedezéséhez. Örömmel segítek számomra kedves termékek és szolgáltatások tesztelésében, valamint etikus és bolygóbarát események és helyszínek látogatásában. Kérlek vedd figyelembe, hogy ez a szolgáltatás mindig személyre szabott, és a hitelességem védelme érdekében csak limitált formában elérhető.

KOLLABORÁCIÓ

Élmények és szállások
Alternative Travel Romania, Ágasvári Turistaház, Báró Eötvös Loránd Menedékház, Bogáthy Kúria, Gróf Esterházy Móric Ökoturisztikai Központ, Hike&Bike Slovenia, Hola Transylvania, Hotel Kardosfa, Menedék Ökoturisztikai Szállás, Nagy Hideg-hegyi Turistaház, Németh-Szeitl Kúria, Szent György Zarándokszállás, Telekessy Vendégház, Villa Florencia Eger

Szervezetek
Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ, Gemenc Erdő- és Vadgazdaság Zrt., Humanium Metal, Jane Goodall Intézet, Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány, Őrségi Nemzeti Park, Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, Magyar Madártani és Természetvédelmi EgyesületMagyar Természetjáró Szövetség, Mecsekerdő Zrt., Zalaerdő Zrt.

Kiegészítők és eszközök
Deuter, DiFold Origami Bottle, Lilla Sellei Bags, Organic Basics, Scrubba Wash Bag, Selon Sophie, Teva, Túracucc, Viblance

ÍRJ NEKEM

DOLGOZZUNk együtt

KÜLdÉS

Megtaláltad az oldalamon, ami segítségedre lehet? Vagy még mindig keresed a választ néhány kérdésedre? Csak beszélgetnél az általam kutatott témákról? Töltsd ki az űrlapot vagy írj egy emailt! 

INKÁBB EMAILT ÍRNÉK

KÖSZÖNÖM!
MEGKApTAM AZ ÜZENETED ÉS HAMAROSAN VÁLASZOLNI FOGOK!