ÍGy TUDUNK EGYÜTT DOLGOZNI

beszélgetés

alkotás

ajánlás

kutatás

Egy előre megbeszélt témában tartok nálatok egy 30, 60 vagy 90 perces önálló előadást. A legkedveltebb témák közé tartozik a kutatási témám, azaz a bolygóegészség kommunikációja, mely a környezetvédelmi kommunikáció egyik nagytestvére, de izgalmas utazások, túrázós élmények és a fenntarthatóság a kreatív szakmában is a szívemhez közel álló témák egy önálló előadás során.

korábbi előadás

panelbeszélgetés

előadás

csapatépítés

workshop

Egy moderátor által vezetett beszélgetés akár velem, akár egy csapat tagjaként az általatok választott témában, mely leggyakrabban a fenntartható kommunikáció, a természetjárás és bolygóbarát utazás témáit foglalja magában. Néha azonban fordul a kocka és én magam vagyok a moderátor, ebben az esetben szívesen segítek a legjobb vendégeket megtalálni a panelbeszélgetésetekhez.

korábbi panelbeszélgetés

panelbeszélgetés

előadás

csapatépítés

workshop

Az első workshopokat PhD hallgatóként kezdtem tartani, hogy az ifjú diákok ügyesen bontogassák szárnyaikat és komfortosan kommunikáljanak egymással. Azóta mélyebb témákat is érintettünk az együttműködések során, személyes kedvencem a „nőként egyedül túrázni” workshop, de a fenntarthatóság és környezetvédelem gyakorlati alkalmazása a kreatív szektorban is a kedvenceim közé tartozik.

korábbi workshop

panelbeszélgetés

előadás

csapatépítés

workshop

panelbeszélgetés

előadás

csapatépítés

workshop

A pár órás foglalkozásoktól kezdve a két napos csapatépítésekig elsősorban abban tudok segíteni, hogy a csapat szórakozva és fesztelenül kommunikáljon az egyetemen, a munkahelyen, vagy akár nemzetközi környezetben. A százféle csapatépítés közül az én specialitásom kifejezetten a fenntarthatóságra és környezetvédelemre irányított fókusz, ideális azoknak, akik szintén imád(ná)nak egy egészséges bolygón élni.

korábbi csapatépítés

beszélgetés

ÍRJ NEKEM

A kedvenc eseményeim közé tartozik, amikor személyesen is találkozhatunk és hatással lehetünk egymás gondolataira. Négyféle kategóriában tudunk együtt beszélgetni a természetjárás, természetvédelem és a bolygóegészség kommunikációjának témáiban, az önálló esttől az interaktív csoportos foglalkozásig a számotokra leginkább passzoló felállásban.

alkotás

Sok kisvállalkozás szeretne beszámolni a fenntarthatósággal kapcsolatos tevékenységeikről, azonban nem feltétlenül éri meg nekik sem időben, sem pénzben, hogy egy nagy cégnek kiszervezzék ezt a típusú jelentést. Ha azonban szívesen összeállítanátok egy átlátható beszámolóban, hogy mi mindent tesztek a Földért és a bolygó közösségéért, szívesen segítek nektek egy negyed-, fél-, vagy teljes éves fenntarthatósági beszámoló elkészítésében.

fenntarthatósági kommunikációs audit

fenntarthatósági beszámoló

kreatív projektmenedzsment fenntartható vállalkozásoknak

korábbi beszámoló

Ha szívügyetek a fenntarthatóság, de nem tudjátok pontosan, hogyan is tudnátok átláthatóan és kreatívan kommunikálni róla, ez a kommunikációs audit nektek való. Egy audit során átnézem a kommunikációs platformjaitokat és termékeiteket, majd javaslatokat teszek, hogy hogyan tudjátok még jobban kommunikálni a jótetteiteket, illetve, hogy milyen együttműködések és kampányok tudnák tovább segíteni a bolygóbarát tevékenységeiteket.

fenntarthatósági kommunikációs audit

fenntarthatósági beszámoló

kreatív projektmenedzsment fenntartható vállalkozásoknak

alkotás

korábbi audit

Szeretnétek egy új kampányt, ami kiemeli a természetvédelmi tevékenységeiteket, vagy épp a megfelelő kreatív szakembereket keresitek az ötleteitek megvalósításához, esetleg kreatív iránymutatásra van szükségetek a bolygót támogató vállalkozásotoknak? Szívesen segítek a természetvédelemmel, természetjárással és vegánsággal kapcsolatos kreatív projektjeitek megvalósításában!

fenntarthatósági kommunikációs audit

fenntarthatósági beszámoló

kreatív projektmenedzsment fenntartható vállalkozásoknak

alkotás

korábbi projektmenedzsment

A kreatív szektorban végzett gyakorlati munkám és az akadémiai életben elsajátított tudást szívesen ötvözöm, így kifejezetten erre fókuszáló projektekben tudlak benneteket segíteni. Elsősorban olyan egyszemélyes vagy kisvállalkozásoknak ajánlom, amelyek fókuszában, vagy legalább a szívük csücskében van az ökológiai fenntarthatóság, a környezetvédelem, a vegánság, vagy akár mindhárom.

ÍRJ NEKEM

A blogomnak hála csodás alkotókkal ismerkedtem meg az elmúlt években, épp ezért szívesen tesztelek természetjárás, fenntartható utazás vagy vegánság tematikájába illő termékeket és szolgáltatásokat. A kampányotok részleteiről és a készülő tartalmakról üzenetben tudunk egyeztetni.

sajtóút

termék- és szolgáltatástesztelés

korábbi terméktesztelés

ÍRJ NEKEM

Kedvenc együttműködéseim közé tartozik, ha egy szuper helyszínre látogathatok és új élményeket szerezhetek, így a sajtóutak a kiemelt együttműködési lehetőségek közé tartoznak. Keressetek üzenetben, ha szívesen meghívnátok a szállásotokra, vagy tesztelőt szeretnétek a kidolgozott utazási tervetekhez, kifejezetten akkor, ha természetközeli vagy fenntarthatóság fókuszú desztinációról van szó.

korábbi sajtóút

ÍRJ NEKEM

sajtóút

termék- és szolgáltatástesztelés

Az évek óta vezetett blogomnak köszönhetően csodás közösség épült az online térben a természetvédelem, túrázás, fenntartható utazás és vegánság témái köré. Kétféleképpen is együtt tudunk működni a közösségi média platformjaimon, jelenleg az Instagram, YouTube, Facebook és a saját weboldalam felületein készítek aktívan tartalmat.

ajánlás

Alap- és mesterszakos hallgatóknak vagyok szakdolgozati konzulense magyar és angol nyelven, a fenntarthatósági és környezetvédelmi kommunikáció nagy témáiban, elsősorban a Budapesti Corvinus Egyetemen. Eddigi hallgatóim a fenntartható divat, greenwashing és környezetvédelmi CSR témáiban írtak szakdolgozatokat, nagyon szép eredményekkel. Egyeztessünk üzenetben, ha szakdolgozattal kapcsolatos segítségre van szükségetek ezekben a témákban!

közös kutatás

korábbi konzultáció

szakdolgozati konzultáció

Hazai és nemzetközi kutatócsoportokban veszek részt közös kutatásokban, a kedvenc témáim közé tartoznak a fenntarthatóság a felsőoktatásban, a digitális véleményvezérek a fenntartható viselkedésváltozás tükrében, valamint a biciklis aktivizmus a környezetvédelemben. Írjatok egy üzenetet, ha van egy szuper ötletetek és szívesen kutatnátok velem közösen!

Kutatás

közös kutatás

szakdolgozati konzultáció

korábbi kutatás

A PhD kutatásom témája a fenntarthatósági kommunikáció és a bolygóegészség retorikája, ezen belül is a környezetvédelem és az erőszakmentes kommunikáció kapcsolatára összpontosítok. Ez azt takarja, hogy olyan kommunikációs módszereket próbálok feltárni és elemezni, amelyek hosszantartó környezetbarát viselkedésváltozásra inspirálják az embereket.

kutatás

ÍRJ NEKEM

Helyszínek, élmények, márkák és szervezetek.
Megannyi számomra fontos név, akikkel volt szerencsém együttműködni. A lista folyamatosan bővül és alig várom, hogy Te is rajta legyél.

velük már dolgoztam együtt

DOLGOZZUNk együtt

KÜLdÉS

Megtaláltad az oldalamon, ami segítségedre lehet? Vagy még mindig keresed a választ néhány kérdésedre? Csak beszélgetnél az általam kutatott témákról? Töltsd ki az űrlapot vagy írj egy emailt! 

INKÁBB EMAILT ÍRNÉK

KÖSZÖNÖM!
MEGKApTAM AZ ÜZENETED ÉS HAMAROSAN VÁLASZOLNI FOGOK!